Предстои ми смяна на ангренажни ремъци-2 бр. и ролки-4 бр. за колата от подписа. Предлагат ми ремъци Гейтс по 55 лв/бр. и ролки Ина по 81 лв/бр.- общо комплекта 434 лв. /без труда/. Може ли този комплект или нещо сходно по качество /твърдо не искам ментета/ да се намери на по-ниска цена? Ще съм благодарен за всяка информация по въпроса.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Търся помощ за агренажните ролки
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pfloydПредстои ми смяна на ангренажни ремъци-2 бр. и ролки-4 бр. за колата от подписа. Предлагат ми ремъци Гейтс по 55 лв/бр. и ролки Ина по 81 лв/бр.- общо комплекта 434 лв. /без труда/. Може ли този комплект или нещо сходно по качество /твърдо не искам ментета/ да се намери на по-ниска цена? Ще съм благодарен за всяка информация по въпроса.
Пиши на ЛИСАН от форума, може би тои ще ти намери нещо.Alfa 33 VL-1.3 karb2 & Fiat Punto 1.7td ELX
Comment
-
Ремаци дайко 36лв за брой,за ролките имаш две паразитни по 9лв и две обтяжни за които се взимат пак паразитни и се набиватИли общо около 120лв без труда
скф ролките са по 35 лв за брой паразитна
RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
-
Аз си взех комплект ремаци и ролки Dayco i Skf , моделат е KTB276,
Пише ,че са за Alfa Romeo 33 - 1.3 ,1.5 ,1.7 ! Комплекта струва 300 лева , двата външни пак на Dayco струваха по- 15лв. !Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)
Comment
-
Благодаря на всички които се отзоваха с идеи и информация. Реших - ще си взема 2 ремъка дайко по 36 лв., 2 обтяжни Ина по 80 лв. и две паразитни СКФ по 35 лв. - общо около 300 лв.
P.S. Остана Лисан да ми даде офертата си за съединителя и съм почти готов.Alfa Romeo 33 1.7 Boxer 16V
Comment
-
Първоначално публикувано от pfloydБлагодаря на всички които се отзоваха с идеи и информация. Реших - ще си взема 2 ремъка дайко по 36 лв., 2 обтяжни Ина по 80 лв. и две паразитни СКФ по 35 лв. - общо около 300 лв.
P.S. Остана Лисан да ми даде офертата си за съединителя и съм почти готов.200лв комплекта-феродов,лагер и притискателен-Валео или АП,препоръчвам АП
RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
-
Ами чуваше се някакво тракане на желязо, никой не успя да разбере какво не й е наред. Обслужих си колата както следва след покупката - смених ремъците и ролките без да мисля, че това е причината и при вида на ролката и ремъка си обясних всичко горе долу. Имаше доста живот в ремъците, просто евтините ролки са си казали думата.33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
Comment